Author Topic: my clocks have gone wrong help!  (Read 808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline calibra

  • Trade Count: (0)
  • Calibra Pro
  • Posts: 1437
  • Respect 0
  • Gender: Male
    • Past owner
my clocks have gone wrong help!
« on: July 12, 2006, 18:59:49 PM »
i uplugged my cally turbo clocks today to put in the 4x4 light in, after plugging it all back in  only 4 lights worked, none of the fuel gage speedo rev or temp gages work and the oil light dosent come on with the other engine management lights the oil light comes and stays on when the car is running can anyone help me???
http://i76.photobucket.com/albums/j6/calibraman/sidefinished1.jpg - my car Calibra Turbo, 4 Wheel Driven, 6 - Speed, 18" bk racing alloys, EBC Uprated discs, red stuff pads, painted calipers, full respray in a 2 tone blue/purple metallic, full body kit, arches lifted, door trims filled, roof bars filled, back wiper
filled, samco turbo hoses, lots of gauges


gedrick

  • Guest
  • Trade Count: (0)
Re: my clocks have gone wrong help!
« Reply #1 on: July 12, 2006, 20:18:00 PM »
I would say that one of the plugs are not connecting properly on the back, only thing to do is take it out again, and make sure they are connected properly.

Offline calibra

  • Trade Count: (0)
  • Calibra Pro
  • Posts: 1437
  • Respect 0
  • Gender: Male
    • Past owner
Re: my clocks have gone wrong help!
« Reply #2 on: July 12, 2006, 20:45:31 PM »
yea i never had the clocks fixed it ive  checked it all ad i thaught i checked all the fuses but obviously not and missed fuse 2 = blown :(
http://i76.photobucket.com/albums/j6/calibraman/sidefinished1.jpg - my car Calibra Turbo, 4 Wheel Driven, 6 - Speed, 18" bk racing alloys, EBC Uprated discs, red stuff pads, painted calipers, full respray in a 2 tone blue/purple metallic, full body kit, arches lifted, door trims filled, roof bars filled, back wiper
filled, samco turbo hoses, lots of gauges