Author Topic: Heater  (Read 2785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jens munk

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • Posts: 4
  • Respect 0
    • No car yet
Heater
« on: February 26, 2016, 21:47:59 PM »
Calibra v6 95 big trouble in DK,
my ac fan does not work, there is no power at the fuse(30A) when it is powered it works I can not find the relay? Help please

Offline agw9262

  • Trade Count: (0)
  • Calibra Rookie
  • Posts: 320
  • Respect 4
  • Gender: Male
    • Cally 2.5i v6
Re: Heater
« Reply #1 on: February 26, 2016, 22:11:42 PM »
Hi! There's a few relays involved, some behind the fuse box in the cabin and one or more in the engine bay. A couple of links with pic guide to get you started:

http://www.akirwan.freeserve.co.uk/temp/relays2.jpg

http://www.akirwan.freeserve.co.uk/temp/relays3.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Jens munk

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • Posts: 4
  • Respect 0
    • No car yet
Re: Heater
« Reply #2 on: February 26, 2016, 22:44:28 PM »
Tanks
I start frist thing in the morning


Offline Jens munk

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • Posts: 4
  • Respect 0
    • No car yet
Re: Heater
« Reply #3 on: February 27, 2016, 09:27:17 AM »
This is how It looks
Whitch relay is for heater fan ?
When I connect 12 volts on the big green 30A it all works
Best
Jens Munk

Offline agw9262

  • Trade Count: (0)
  • Calibra Rookie
  • Posts: 320
  • Respect 4
  • Gender: Male
    • Cally 2.5i v6
Re: Heater
« Reply #4 on: February 27, 2016, 09:59:11 AM »
Hi

There should be a printed legend on the inside of the lid to that box - which should show you which is which.

There's an additional guide here: http://v6calibra.net/docs/calibra_v6_fuses.htm which I hope is some hep.

Otherwise you can trace back from the fuse using a multimeter if you have one.




Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Jens munk

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • Posts: 4
  • Respect 0
    • No car yet
Re: Heater
« Reply #5 on: February 28, 2016, 08:56:14 AM »
Hi
I could not find the correct relay
I made a wire from the wiper motor and to the left side of the 30A fuse
Now it works again
Thanks for the help
Best
Jens Munk