Author Topic: China greu de Ziua Națională! Trimiteți o flotă mare de 38 de aeronave în zona d  (Read 4950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jira222

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Respect 0
    • No car yet


Guvernul taiwanez a exprimat o furieThug Lifeintensă. După ce Forțele Aeriene Chineze au trimis cea mai mare escadronă din ce în ce mai grea în zona de identificare a apărării aeriene (ADIZ) din Taipei, cu ocazia Zilei Naționale a Chinei, 1 octombrie.

Taiwanul se plânge de mai bine de un an, pe măsură ce sunt trimise amenințările continue ale Chinei cu privire la avioanele militare. mai ales în ADIZ în sud-vestul apropiat cu Insulele Pratas (Insulele Pratas), care este un teritoriu aflat sub controlul Taiwanului

A declarat Ministerul Apărării din Taiwan Forțele aeriene au trimis un escadron de avioane de luptă pentru a „avertiza” două avioane chineze și pentru a utiliza un sistem de rachete pentru a urmări mișcarea a până la 38 de avioane din China.

"Armata chineză a arătat un comportament agresiv care subminează pacea din regiune", a declarat sâmbătă dimineață premierul taiwanez Su Zhengchang.

Primul avion chinez care a invadat teritoriul Taiwanului a fost format din 18 luptători J-16, patru luptători Su-30, două bombardiere H-6 și un avion antisubmarin. Al doilea val a fost format din 10 J-16, două bombardiere H-6 și un avion de avertizare timpurie.

Ministerul Apărării din Taiwan a lansat, de asemenea, o hartă care detaliază operațiunile Chinei. subliniind că primele avioane chinezești sunt aproape Zona insulei Pratus Două dintre bombardierele H-6 erau cele mai apropiate de arhipelag. Al doilea set de avioane a trecut prin Canalul Bashi, care separă Taiwanul și Filipine.

China nu a comentat încă. Dar în trecut s-a susținut că aceste exerciții vizează protejarea suveranității naționale. și a vizat „conspirația” dintre Taiwan și Statele Unite.

Cea mai mare invazie anterioară a spațiului aerian din Taiwan a avut loc în iunie, când 28 de avioane chineze au atacat districtul ADIZ din Taipei.